Hlavní obsah

V Coloradu se vytvořila 14hodinová kolona na burger, dopravu řídila policie

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aurora

Obrovský nápor zákazníků zaznamenala v pátek nově otevřená pobočka rychlého občerstvení In-N-Out v coloradské Auroře. Milovníci burgerů tam čekali v autech v koloně 14 hodin, odhadla policie, která na místě musela řídit dopravu, píše server televizní stanice Fox 5 Atlanta.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Před rychlým občerstvením v Auroře čekalo v koloně na burger přes tisíc vozidelVideo: DRONEBASE, Reuters

 
Článek

Před první provozovnou tohoto kalifornského řetězce ve městě se vytvořila u drive-thru dlouhá fronta vozů, které částečně blokovaly i okolní komunikace. Podle odhadů bylo na místě více než tisíc aut.

„Mnoho lidí se ptá, jak je kolona dlouhá. Je to těžké odhadnout. Co víme, je, že řada automobilů se táhne dvakrát okolo celého areálu pobočky. Momentálně je dlouhá zhruba dva a půl až tři kilometry a čekací doba je asi 14 hodin,“ zveřejnila na sociální síti aurorská policie.

Na místě korigovalo dopravu šest policistů, k žádným výrazným komplikacím podle nich ale nakonec nedošlo, uvádí server listu The Denver Post. Zástupci pobočky se s policisty sešli ještě před jejím otevřením, aby dopravní problémy eliminovali. Podle jejich očekávání se během víkendu prodá 60 tisíc burgerů.

Policie zároveň vyzvala obyvatele, aby k občerstvení využili i jiná bistra ve městě. Populární řetězec In-N-Out, založený v roce 1948, otevřel v pátek dvě nové provozovny, kromě té v Auroře ještě v Colorado Springs.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám