Hlavní obsah

Uprchlé prase zahnalo policistku na kapotu služebního auta, kolega se mohl potrhat smíchy

– Pittsfield
Novinky, zkr

Policista z amerického Pittsfieldu ve státě Massachusetts vykonával běžnou pochůzku po městě, když se stal nečekaně svědkem komické události. Narazil totiž na kolegyni, na kterou doráželo uprchlé prase. Incident ho natolik pobavil, že dostal záchvat smíchu a policistku natočil. Jeho videozáznam zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policistka vylezla před prasetem na kapotu auta, kolega dostal záchvat smíchuVideo: Caters News / @dderbyman , AP

 
Článek

Policistka Brenna Dorrová si během své služby všimla prasete, které se potulovalo ulicemi. Když se ho však snažila odchytit, zvíře na ni začalo dorážet a strkat do ní. Žena byla nakonec nucena vylézt na kapotu služebního vozu. „Jsem opravdu vystrašená,“ je slyšet na záznamu Dorrová.

Přitom šel okolo policejní veterán Darren Derby. Jak sám uvedl, během své dvacetileté služby u policie nezažil takhle veselou příhodu.

Policistům se nakonec povedlo zkontaktovat majitele, kterým čuník utekl ze zahrady. Za běžných okolností je podle nich prý prase hodné, ne však když má hlad. Jak následně Derby dodal, policie u prasete už zasahovala nejméně desetkrát, protože utíká pořád.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám