Hlavní obsah

Umělec Banksy „pracuje z domova” a jeho žena z toho má psotník

Novinky, jky

Home office se stal v posledních týdnech normou i pro mnoho lidí, kteří dříve této výzvě soustředění nikdy nečelili. A zatímco mnozí umělci ve snaze vydělat nějakou tu korunu dělají první poslední, street-art umělec Banksy se rozhodl volný čas využít k zútulnění vlastní koupelny. Jeho manželku to zjevně ani v nejmenším nepotěšilo.

Foto: Profimedia.cz

Banksyho díla jsou rozesetá po celé Anglii. A nejen tam. Ilustrační foto

Článek

Banksy předvedl své nejnovější dílo na Instagramu, když ke snímkům vtipně napsal: „Moje žena nesnáší, když pracuju z domova.” Tajemný umělec tímto způsobem nabídl lidem vhled do svého soukromí a koupelny, nyní pokryté malbami krys, kterými je dobře známý už ze svých dřívějších děl.

A jsou to tedy právě krysy, které jsou v hlavní roli úsměvného díla. Vymačkávají zubní pastu, houpou se na splachovadle, převrací zrcadlo a také nepříliš vhodným způsobem využívají toaletu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

. . My wife hates it when I work from home.

Příspěvek sdílený Banksy (@banksy), Dub 15, 2020 v 10:45 PDT

Reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. Vyjma oslavných ód pobavil zejména komentář, že Banksy tímto způsobem učinil svou koupelnu hodnotnější než celý dům.

Nejnovější „dílo” přichází zhruba měsíc poté, co vandalové posprejovali jeho Valentýnem inspirované graffiti na jednom z domů v Bristolu pouhých 24 hodin poté, co Banksy potvrdil, že je skutečně jeho autorem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám