Hlavní obsah

Učitelku vyhodili z katolické školy, byla pro žáky příliš sexy

Novinky, Dagmar Plecháčová
Miláno

Být příliš sexy je pro ženu v některých profesích velkou výhodou, ale někdy může být naopak na škodu. Své o tom ví i osmadvacetiletá učitelka Ileana Tacconelliová z Itálie, kterou katolická škola San Carlo v Miláně propustila právě pro její přílišnou atraktivitu. Rodiče některých z žáků, kteří školu navštěvovali, se postavili proti jejímu dalšímu působení v roli kantorky.

Článek

Celá aféra začala poté, co žáci našli na internetu některé vyzývavé fotografie Tacconelliové, které nafotila v období, kdy se věnovala modelingu. Ve svých dvaceti letech také získala titul Miss Abruzzo a natočila několik komediálních spotů, kde byla oblečená například pouze do korzetu a sexy šortek.

Přitažlivá brunetka prošla všemi velice přísnými požadavky na pozici učitelky a tři roky již tuto profesi vykonávala. Na prestižní škole San Carlo však narazila. Odvážnější fotografie a videa pobouřily rodiče některých žáků natolik, že si přáli, aby škola začala v této věci jednat a její vedení v čele s ředitelem Aldo Geranzanim se rozhodlo pro její propuštění.

Podobnou zkušenost má i bankéřka z New Yorku

„Opravdu už k tomu nechci nic víc říkat. Jediné, co bych k tomu dodala je, že kdybych chtěla být modelka nebo striptérka, mohla jsem to dělat jen v době, kdy jsem byla mladší a hezčí,“ sdělila bývalá Miss oblasti Abruzzo na jihu Itálie.

V červnu Novinky informovaly o podobném případu Newyorčanky Debrahlee Lorenzanové, kterou kvůli jejímu příliš atraktivnímu vzhledu propustila banka. Rozptylovala prý své kolegy [celá zpráva].

Reklama

Výběr článků

Načítám