Hlavní obsah

U bazénu se vznášel podivný objekt připomínající pavučinu

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naples

Experti na UFO si lámou hlavy s podivným jevem, který zachytila bezpečnostní kamera u bazénu ve floridském Naples. Nad hladinou se tam vznášelo cosi, co vzdáleně připomínalo obrovskou pavučinu, která měnila tvar. Asi po třiceti minutách se objekt začal vytrácet, uvedl server nbc-2.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Experti na UFO si lámou hlavu s podivnou obří pavučinou

 
Článek

Pracovnice ostrahy Debralee Thomasová si 5. srpna prohlížela záznam z bezpečnostní kamery, která se nachází u bazénu ve vnitrobloku na Gulfshore Boulevard, když si všimla něčeho zvláštního. Na první pohled to mělo tvar misky obrácené dnem vzhůru, poté se ale objekt přiblížil k vodě a začal se rozpínat jako síť.

„Zjistila jsem, že to je něco, co není normální. Pomyslela jsem si, pane Bože, co to asi je,“ popsala Thomasová. Podle ní rozhodně nemohlo jít o hmyz, který často při průletu před kamerou vytvoří dojem, že je na záznamu UFO. Tento záhadný objekt byl ale od objektivu daleko.

Video se už dostalo do rukou ohijské organizaci MUFON, která se zabývá neidentifikovanými létajícími objekty. Podle jejích zaměstnanců jde o jednu z nejvíc fascinujících nahrávek UFO, jakou kdy viděli. Zároveň dodali, že se zřejmě nejedná o žádný podvod s nahraným materiálem.

Reklama

Výběr článků

Načítám