Hlavní obsah

Tyranosaurus se vydal ven z karantény a překvapil policisty

Novinky, nčs

Komickou situaci zachytil jeden z obyvatelů španělské Murcie. Na ulici skoro půlmilionového města se totiž procházel tyranosaurus. Ve skutečnosti se samozřejmě jednalo o člověka v převleku, který vyrazil v době karantény vynést odpadky a trochu se vyvětrat. Ani dinosaurus však neunikl policejní hlídce.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Video na svém twitterovém profilu v pondělí zveřejnila policie z města na jihovýchodě země. Tyranosaura oslovila policejní hlídka v době, kdy ve Španělsku platí omezený pohyb na veřejných místech. Lidem je povoleno cestovat pouze do práce a z práce, na nákup a povolen je také pohyb v rámci pomoci ostatním lidem.

Oblek dinosaura ve své podstatě slouží jako hodně velká rouška a člověk uvnitř byl zachycen i na dalších videích. Na ulici je tak možné spatřit bizarní situace, kdy prehistorický velikán vynáší odpadky nebo venčí psa.

Místo mýdla používala kostku sýru. Zjistila to až po několika dnech

Koktejl

Tamní policie navíc vzala situaci s humorem a k videu přidala melodii z kultovní ságy Jurský park. Zároveň však na občany apeluje, aby během karantény zůstavali doma a vycházeli ven pouze v nejnutnějších případech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám