Hlavní obsah

Třináctiletá semifinalistka X Factoru se hystericky zhroutila na pódiu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Čtvrteční epizoda americké verze X Factoru vyvrcholila výbuchem emocí. Semifinalistka Rachel Crowová totiž neunesla rozhodnutí o vyřazení. Po boku postupujícího Marcuse Cantyho a moderátora soutěže se na pódiu hystericky zhroutila. Pláč ale nedokázala zastavit ani porotkyně, která hlasovala proti ní.

Článek

Napínavý pěvecký souboj teprve 13leté Crowové a 20letého Cantyho následovalo neméně napínavé rozhodování. Když Rachel dozpívala píseň „I'd Rather Go Blind“, kterou proslavila Ella Fitzgeraldová, a Marcus píseň „I'm Going Down“ od Rose Royceové, porotci mezi ně rozdělili své hlasy půl na půl. Jako poslední hlasovala Nicole Scherzingerová, která po dlouhém váhání vyřadila právě Rachel, a tak museli přijít na řadu diváci.

Rachel se celou dobu držela statečně, ale když pak moderátor soutěže oznámil, že od diváků získala nejmenší počet hlasů, mladičká zpěvačka se v slzách zhroutila k zemi. Její sen o vítězství se vmžiku rozplynul. Tato neočekávaná reakce naprosto paralyzovala moderátora Jonese, který nebyl schopen jednat, jen se k ní bezradně naklonil. Slzy nedokázala potlačit ani porotkyně Nicole Scherzingerová.

Chladnou hlavu si zachoval pouze Brit

Řešení emocemi nabité situace se musel nakonec ujmout předseda poroty, Simon Cowell z Velké Británie. Přispěchal na pódium k plačící dívce a začal ji utěšovat. Vzápětí se v obrazu objevila také Rachelina matka, aby svou plačící dceru utěšila. Na její slova, že to bude všechno v pořádku, jí Rachel odpovídala: „Maminko, slibuješ? Slibuješ mi to?“

Kamery posléze ukázaly divákům sestřih Racheliných nejlepších okamžiků v soutěži, a poté už trochu klidnější Crowová dokázala říct pár slov do mikrofonu. Nakonec promluvil i Cowell, který mladičké zpěvačce dodal před televizními kamerami naději.

„Chtěl bych poděkovat všem, kteří dali hlas této mladé dívce. Věřím, že ze sebe dostala to nejlepší, co mohla. Jak jsem řekl, od první chvíle, kdy jsem ji potkal, jsem věděl, že o ní uslyšíme ještě mnoho, na to dávám své slovo,“ řekl Cowell. Ačkoli Crowová nevyhrála, po celou dobu bojovala úžasně a její závěrečný výkon byl přesvědčivý.

O historicky prvním vítězi americké verze soutěže X Factor se rozhodne 22. prosince, v tomto týdnu je na řadě další semifinále.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám