Hlavní obsah

Třináctiletá dívenka zazpívala v soutěži jako vyzrálá zpěvačka

Novinky, Vojtěch Pospíšil

O zatím největší překvapení v aktuálním ročníku americké verze soutěže X Factor se postarala teprve třináctiletá Carly Rose Sonenclarová. Pro své vystoupení si vybrala těžkou skladbu Feeling Good od zpěvačky Niny Simone. To vyvolalo u poroty skepsi, kterou ovšem dívenka po pár sekundách doslova rozmetala.

Třináctiletá dívka podala v soutěži odzbrojující pěvecký výkon, může konkurovat vyzrálým soulovým zpěvačkám

 
Článek

V zákulisí vypadala Carly nejistě, ale po nástupu na pódium jako by z ní všechna nervozita spadla. Vystupovala suverénně a nenechala se zaskočit ani nedůvěřivými porotci. Jeden z nich, L. A. Reid, se jí překvapeně zeptal, zda si tuto píseň vybrala sama. Odvětila, že ano.

Všechny pochybnosti o výkonu mladičké zpěvačky však vzaly za své v okamžiku, kdy začala zpívat. Její dětský hlas se ztratil a zněla jako dospělá zpěvačka. Publikum ihned začalo bouřit a dívka si nakonec vysloužila potlesk ve stoje i od všech čtyř porotců, což se v tomto ročníku soutěže stalo poprvé. Překvapení neskrýval dokonce ani přísný porotce Simon Cowell.

„To jsi nemohla zpívat ty. Někdo jiný to zpíval za tebe. Zrodila se nám tu hvězda,“ řekl dívence Cowell.

Porotci podle očekávání poslali Carly jednohlasně do další části soutěže. Jednalo se sice o první kolo, ale už teď je mladá zpěvačka jedním z nejpopulárnějších účastníků soutěže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám