Hlavní obsah

The Sun: Julia Robertsová čeká dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský bulvární deník The Sun učinil další ze svých odhalení. Podle listu je americká herečka Julia Robertsová těhotná. Usuzuje tak na základě zveřejněných fotografií, na nichž se krasavici viditelně zakulacuje bříško.

Foto: Archiv Skupina SYNOT

Slovácká tržnice - vizualizace

Článek

Snímky byly pořízeny v Itálii, kde šestatřicetiletá Robertsová pobyla pár dnů ve společnosti svého manžela Dannyho Modera. Na fotografiích jsou oba zvěčněni, jak se ruku v ruce procházejí po pláži.

Deník porovnal snímek údajně těhotné Robertsové s fotkami ze začátku roku, aby změnu doložil a potvrdil, že je herečka skutečně v očekávání mateřských povinností.

Julia září štěstím

Pokud se zvěsti o hereččině těhotenství potvrdí, bude to její první potomek, navíc takřka vymodlený. Robertsová se totiž v minulosti snažila několikrát marně otěhotnět, nedávno ve snaze přivést na svět potomka podstoupila léčbu neplodnosti.

Manželé dokonce začali letos v dubnu uvažovat, že si najdou náhradní matku, která by jim dítě porodila.

Podle hereččina blízkého přítele je nyní Julia šťastnější než kdy jindy. Krizové období, kdy se manželé pokoušeli mít dítě, je prý už překonáno.

Populární herečka se s Moderem seznámila v roce 2000. Danny byl tehdy již pět let ženatý, Robertsová právě prožívala tříletou romanci s hercem Benjaminem Brattem. Po lásce na první pohled oba spálili mosty a dva roky poté se vzali.

Julia již byla jednou vdaná, v roce 1993 si vzala countryového zpěváka Lyle Lovetta, manželství ale po dvou letech zkrachovalo.

Reklama

Související články

Robertsová diskriminuje zaměstnankyně

Julia Robertsová, která patří mezi nejlépe placené hollywoodské celebrity, znevýhodňuje ženy. Stala "mužem v sukních" a své kolegyně diskriminuje....

Julia Robertsová postaví zámek

Americká herečka Julia Robertsová a její manžel, kameraman Danny Moder koupili pozemek, který sousedí s jejich současným sídlem a na němž hodlají postavit malý...

Výběr článků

Načítám