Hlavní obsah

Teri Hatcherová chce fotit hanbaté snímky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americká herečka Teri Hatcherová se za své tělo vůbec nestydí. Absence ostychu by jí proto dovolila přijmout nabídku fotit nahá pro pánský magazín Playboy. Informoval o tom internetový server Female First.

Článek

Stále přitažlivá a sexy herečka Hatcherová, která proslula v seriálu Desperate Housewivew, svými výroky nasadila pánům brouka do hlavy, mnozí z nich teď prý budou sledovat novinové stánky a čekat na odhalenou Teri. Ta si tak alespoň dočasně zajistila zvýšenou publicitu.

Nahá Teri stojí deset miliónů dolarů

Věc má však jeden háček, Teri totiž žádnou podobnou nabídku na lechtivé snímky zatím neobdržela. V opačném případě by rozhodně neřekla ne. Jasno má i v částce, za kterou by byla ochotna se před fotoaparátem vysvléknout. Řekla by si prý o "hodně peněz, asi deset miliónů dolarů". "Všechno má svou cenu," podotkla.

Čtyřicetiletá herečka od rozvodu s Johnem Tenneym žije v současnosti bez partnera. Spřízněná duše jí však chybí. Známosti na jednu noc už ji nebaví. Cítí se prý již dost stará na to, aby v jejím milostném životě hrál roli jen sex. "Chci mít sex, ale jen s někým, kdo mě opravdu miluje a vezme si mě," řekla.

Reklama

Výběr článků

Načítám