Hlavní obsah

Tělo zaměstnance supermarketu objevili po 10 letech za chladicím boxem

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při vyklízení zavřeného supermarketu v americké Iowě bylo objeveno za chladicím boxem mužské tělo. Patřilo bývalému zaměstnanci Larrymu Ely Murillo‐Moncadovi, jenž byl od roku 2009 pohřešovaný.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Tehdy pětadvacetiletý muž se vydal ve sněhové bouři koncem listopadu roku 2009 z domova. Vzhledem k tomu, že k odchodu došlo v rozrušeném stavu, neměl na sobě Murillo‐Moncada boty, ponožky, s sebou si nevzal ani klíče od domu či auto.

Zaměstnanec supermarketu byl od té doby pohřešován a jeho tělo bylo objeveno až o deset let později, v lednu letošního roku. Policie v pondělí uvedla, že se skutečně jednalo o pohřešovaného mladého muže, jenž musel být identifikován pomocí analýzy vzorku DNA.

Ke smrti došlo podle výsledků pitvy zřejmě bez cizího zavinění. Murillo-Moncada se pravděpodobně ukryl před nepříznivým počasím v prostorách svého zaměstnání, kde si sedl na chladicí box, což bylo podle bývalých pracovníků v dobách přestávky běžné. Za boxem však byla přibližně půlmetrová mezera, do níž se muž zřítil, a nemohl ven.

Pokud nešťastník volal o pomoc, nikdo jej vzhledem k hlučnosti boxů neslyšel. Na místě tak zemřel.

Supermarket byl v roce 2016 uzavřen a v lednu letošního roku byla najata firma, která měla za úkol chladicí boxy odvézt. Za nimi však našli tělo pohřešovaného muže.

Podle matky muže byla den před tragickou událostí jejímu synovi předepsána antidepresiva, která mohla souviset s nenadálým rozrušením a zmizením.

Reklama

Výběr článků

Načítám