Hlavní obsah

Těhotná Krainová se v šestém měsíci vdala

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Topmodelka Simona Krainová se vdala. Podle exkluzivních informací Novinek v pátek řekla na Staroměstské radnici své "Ano" příteli Karlu Vágnerovi, se kterým v prosinci očekává narození prvního potomka.

Článek

"Svatbu se Karel se Simonou snažili absolutně utajit. Proběhla na Staroměstské radnici v Praze jen za přítomnosti svědků a pár nejbližších přátel," řekl Novinkám jeden z nejbližších přátel topmodelky. Podle exkluzivních informací Novinek na svatbě nebyli přítomni ani rodiče páru. Za svědka šel Krainové její manažer Saša Jány.

"O ničem nevím. Opravdu? Tak to mu musím hned zavolat. Jsem v lázních v Třeboni," řekl Novinkám Karel Vágner st.

Simona Krainová je v šestém měsíci těhotenství. V prosinci se jí má narodit syn. Zatím mají pro syna vybrané jméno Sebastian. Do Vánoc, kdy má Krainová termín porodu, se může ale prý ještě změnit. "Síma chtěla, aby se syn narodil do úplné rodiny, to byl hlavní důvod rychlé svatby," dodal zdroj.

Krainová se vdávala již podruhé. První svatba s moderátorem Bořkem Slezáčkem naopak byla monstrozní. Brali se na na zámku Hradec nad Moravicí kousek od Opavy a přítomno bylo více jak osmdesát  svatebčanů. Manželství vydrželo jen tři roky. Vágner se ženil poprvé. S bývalou partnerkou Zuzanou má již tříletého syna Káju. Krainová ani Vágner dnes neberou mobilní telefon.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám