Hlavní obsah

Těhotná Heidi Klumová si života užívá naplno

Právo, Novinky, ČTK, Vladimír Plesník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAMBURK

Přestože je německé modelka Heidi Klumová (30) v sedmém měsíci těhotenství a otec jejího dítěte - miliardář a šéf Formule 1 Falvio Briatore - ji opustil, nijak netruchlí a naopak se oddává nezřízenému veselí. Svůdná krasavice koketuje se zpěváky a zadavatelé reklam se předhánějí v nabídkách.

Foto: Josik Nový

Zpěvák Dan McCafferty, frotman legendárních Nazareth, bude v Praze natáčet videoklip se slavným fotografem Antonínem Kratochvílem

Článek

"Ačkoli je v sedmém měsíci, ze všeho nejvíc připomíná veselou vdovu," všimla si televize RTL. Nejprve se toulala po New Yorku se zpěvákem Johnem Mayerem (26), pak navštívila zpěváka Seala Trosta (41), s nímž se zná už delší čas. Teprve ráno oba opustili jeho rezidenci v Los Angeles a odjeli v jeho stříbrném porsche - rozesmátí a s únavou v očích.

Modelka se zároveň přestěhovala do nového apartmá v New Yorku, které si koupila loni v srpnu. "Dvě patra, nádherný výhled na mrakodrapy na Manhattanu a sochu Svobody, obrovské prostory," líčí její přátelé.

Rodiče Erna a Günther Klumovi přicestovali na dva týdny pomoci proslulé dceři při stěhování. Pověsti o nové známosti bývalého přítele jejich dcery je nevzrušují. "Mě spíš zajímá, co je nového na Marsu," prohlásil Günther Klum ostentativně. 

Na těhotenství nechce vydělávat

Zato Tobias Bachmüller, šéf firmy na cukrovinky, se těší, že Heidi nemizí z titulků a nejlepších vysílacích časů v televizi. "Nic lepšího se nám nemohlo stát. S její popularitou pochopitelně roste náš obrat. Loni se zvýšil o plných 21 procent na 164 miliónů eur (5,3 miliardy korun)," raduje se.

Výrobce gumových medvídků musel postavit novou halu, zaměstnat stovky lidí a na americký trh zaútočil pod jejím jménem.

Heidi nyní natáčí nový reklamní šot na medvídky na Kubě. Kamera zabírá jen její tvář a ramena. "Nechce vydělávat na těhotenství, to rozhodně ne," vysvětluje její otec.

Kolegyně si nezávidí

Klumová sklízí stálý úspěch také ve světě modelingu. Vyvrací tvrzení o zákulisní rivalitě mezi jednotlivými dívkami a ujišťuje, že po nevraživosti a závisti tam prý není ani památky.

"Na to jsme příliš velké profesionálky," vysvětluje nastávající maminka a dodává, že s některými kolegyněmi udržuje jen letmý kontakt, s jinými naopak velmi úzký.

"Mluvíme spolu o všem možném - o chlapech, sexu nebo babských věcech. Prostě co nám slina na jazyk přinese," říká Heidi, jejíž potomek by měl spatřit světlo světa letos v květnu.

Reklama

Související témata:

Související články

Top modelka Heidi Klumová otěhotněla

Německá supermodelka Heidi Klumová na čas vystřídá roli manekýnky za mateřství. Na jaře příštího roku totiž se svým partnerem Flaviem Briatorem očekává...

Výběr článků

Načítám