Hlavní obsah

Těhotná Aichmajerová předváděla spodní prádlo

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Eva Aichmajerová Decastelo je na začátku třetího měsíce těhotenství a ukázala se na módním mole. Na přehlídce v pražském music clubu předváděla dokonce spodní prádlo.

Eva AichmajerováVideo: Novinky

 
Článek

"Až budu mít ukončený třetí měsíc, bude po všech testech a budou v pořádku, tak se můžeme začít bavit o mém těhotenství," řekla Novinkám Eva Aichmajerová Decastelo a něžně si hladila bříško.

Moderátorka přijala nabídku předvádět na otevření nového music clubu Jokers spodní prádlo, ale měla podmínky. "Nejsem modelka, ale občas nabídku na předvádění přijmu. Je to fajn rozptýlení," přiznává.

"Úplně prádlo bych ale nepředváděla. Podprsenku a kalhotky, to fakt ne. Měla jsem podmínku, že látky bude trošku víc. Se sexy košilkami s větším výstřihem problém nemám. Do prádla nebo do plavek bych si vedle těch vysoustruhovaných holek netroufla," upřesňuje.

Eva se v klubu zdržela jen po nejnutnější dobu kvůli práci a pak zakouřené prostředí opustila.

Reklama

Související témata:

Související články

Eva Aichmajerová měla autonehodu

Moderátorka Eva Decastelo Aichmajerová bourala na Václavském náměstí. Do jejího auta nacouval vůz nepozorného řidiče. Eva tak kvůli zdlouhavému sepisování...

Eva Aichmajerová je podruhé těhotná

Eva Aichmajerová - Decastelo (31) je podruhé těhotná. Exkluzivní informaci Novinkám potvrdila sama moderátorka. Maminka ročního Michaela s manželem Reném...

Výběr článků

Načítám