Hlavní obsah

Tanečník viní Spearsovou z rozpadu manželství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Bývalý tanečník, který pracoval ve službách dvaadvacetileté popové zpěvačky Britney Spearsové, hvězdu obvinil, že je zodpovědná za rozpad jeho manželství. Informaci přinesl britský zpravodajský server Ananova.

Foto: Veronika Vynikalová
Článek

Jednadvacetiletý Columbus Short pro časopis Star přiznal, že je na Spearsovou pěkně naštvaný, neboť zavinila jeho rozvod.

"Byli jsme si velice blízcí," přiznal dále Short, "objímali jsme se a líbali. Chemie je magická a naše city byly skutečně velmi silné," vyprávěl jejich vzájemný poměr.

"Spal jsem vedle Britney ve stejné posteli. Nikdy jsme však spolu neměli pohlavní styk, protože pokaždé byl v pokoji někdo přítomen," prohlásil tanečník na svou obhajobu. 

Z úmyslu neustoupí

Právě údajný vztah byl hlavním důvodem, proč Shortova manželka podala žádost o rozvod bezprostředně poté, co se o milostných pletkách dozvěděla. Přestože je těhotná, na rozchodu neoblomně trvá.

"Bylo by fér, kdyby Britney alespoň přiznala, že je hlavním problémem mého manželství," uvedl Columbus. Zpěvačka však pletky s tanečníkem nikdy nepřiznala, přestože existují kompromitující fotografie, které pořídili všudypřítomní paparazziové.

Oba umělci se sblížili na evropském koncertním turné minulý rok. Jejich vzkvétající poměr rázně ukončila Britneyina matka, která si nepřála, aby se její dcera stýkala s obyčejným tanečníkem.

Reklama

Související témata:

Související články

Spearsová bude možná pózovat pro Playboy

Populární americká zpěvačka Britney Spearsová si v poslední době rozhodně nemůže stěžovat na nezájem médií. Po šokujícím polibku s Madonnou přispěchala krátce...

Spearsová v květnu vystoupí v Budapešti

22letá zpěvačka Britney Spearsová, která v poslední době nepřestává šokovat, by měla letos v květnu vystoupit na koncertu v Budapešti. Pro české a slovenské...

Výběr článků

Načítám