Hlavní obsah

Světlana Nálepková neuznává novoroční předsevzetí

– PRAHA

Známá herečka a zpěvačka Světlana Nálepková odmítá jakákoliv novoroční předsevzetí. Do každého nového roku proto vykračuje s čistou hlavou a v naprosté pohodě.

Článek

"Předsevzetí a novoroční závazky už několik let tvrdě odmítám. Život mě naučil, že nakonec dopadne stejně všechno jinak. Mám na příští rok jen několik přání,"prozradila Světlana Nálepková.

"Každý rok si hned na začátku udělám jakousi představu o tom, jaké projekty bych chtěla realizovat. Například teď mám jeden zásadní úkol: dokončit svoje nové CD a na jaře bych ho chtěla přivést na svět. Zároveň jsem trochu napjatá, protože jsem do jednoho divadla odevzdala velmi zajímavou francouzskou hru. Teď čekám, jak to dopadne, a pokud se divadlo rozhodne zařadit ji do svého repertoáru, tak budu mít velkou radost a opravdu zajímavou roli," dodala herečka.

Na čočku si zajeli ke známým

Silvestra oslavila Světlana Nálepková tradičně na své farmě nedaleko Berouna. Šampaňské otevřela v kruhu své rodiny a blízkých přátel. "Slavíme tradičně doma s kamarády. Trochu mě mrzelo, že jsem nestačila připravit nějaké překvapení, protože jsem měla ještě koncert v Luhačovicích. Ale dobroty přivezli naši přátelé a na čočku jsme si pak po půlnoci zajeli k dalším známým do Želkovic," usmála se herečka.

Reklama

Související články

Světlana Nálepková touží po dítěti

Světlana Nálepková, matka dcery Pepiny, neskrývá, že už tři roky prožívá s Břetislavem Syrovým velmi citlivý a něžný vztah. Ke štěstí jim už chybí pouze jedna...

Světlana Nálepková se bojí koupání v moři

Herečka Světlana Nálepková se nerada koupe na volném moři a vždycky se raději drží blízko pláže. Kdysi ji totiž vylekal model žraloka, který ve filmu Čelisti...

Výběr článků

Načítám