Hlavní obsah

Student si vyzkoušel porodní bolesti. Dlouho to nevydržel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nejednom partnerském svazku zazněla od lepší polovičky poznámka, že muž by jistě porod a s ním spojené bolesti nevydržel. To samé doma slyšel jeden americký student medicíny, a tak se rozhodl, že vyzkouší, jak na tom opravdu je.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Student si vyzkoušel porodní bolesti. Vydržel jen pár vteřinVideo: Caters News, AP

 
Článek

Jonny Wade se do experimentu pustil na simulátoru na univerzitě v Tennessee za přihlížení svých spolužáků. Jeden z nich seděl za ním, držel ho a s úsměvem na rtech mu mezitím, co se zvyšovala zátěž, radil, ať dýchá.

Wadeovi bolest očividně nedělala dobře a ani ne po 20 sekundách to vzdal. Se spolužáky si předem dohodl signální slovo, které vysloví ve chvíli, kdy už bude chtít skončit. Nebylo to ale tak snadné.

„Snažil jsem se ho vykřiknout, ale prostě to nešlo ven,“ prozradil Američan. Chvíle utrpení si tak nedobrovolně prodloužil, než slůvko „ananas“ dostal z úst.

„V minulosti jsem si mnohokrát ublížil při extrémních sportech, ale tohle s tím nejde srovnat. Myslím si, že simulátor navíc není tak krutý, protože je to umělá bolest. Řekl bych, že při opravdovém porodu je bolest mnohem hlubší, vnitřní,“ dodal Wade.

Reklama

Výběr článků

Načítám