Hlavní obsah

Stovku oslavila veteránka z druhé světové války tandemovým seskokem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za takovou narozeninovou oslavu by se nemusely stydět ani podstatně mladší ročníky. Seskok padákem a následná party s přáteli, kde rum teče proudem. Tak oslavila veteránka z 2. světové války svou stovku.

Foto: Novinky

Odhodlat se skočit není nic jednoduchého ani pro mladší ročníky. Ilustrační foto.

Článek

Raymond Sullivanová žije v Sebastianu na Floridě ve Spojených státech, narodila se však v Anglii. Během 2. světové války byla v britské armádě na pozici zdravotní sestry. A teď, 2. května, oslavila 100. narozeniny.

Nejstarší žijící osoba na světě by mohla být v Brazílii

Koktejl

A oslava proběhla ve velkém stylu. Rozhodla se totiž, že chce do druhé stovky svého života doslova skočit po hlavě. Zúčastnila se tandemového seskoku padákem v místním parašutistickém centru.

Na videu z akce je vidět, že ji instruktor rozhodně nešetřil. Po přistání se svěřila místním médiím, že byla poměrně vyděšená. „Ničeho ale nelituji,“ rovnou dodala energická stařenka.

A těšila se na další část svého narozeninového programu, oblíbila si totiž pití, které byste možná do ní také neřekli. „Čeká mě party, kde se bude pít rum s colou,“ svěřila se.

Reklama

Výběr článků

Načítám