Hlavní obsah

Stařenka si sedla před domem na schod, zezadu na ni zaútočil leopard

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bombaj

Obrovské štěstí měla 65letá Nirmaladevi Singhová z předměstí indické Bombaje. Seniorka o holi si 29. září večer šla sednout na schod před svůj dům, nevšimla si však, že za zády jí číhá leopard. Díky rychlé reakci a holi, o kterou se při chůzi opírala, se jí povedlo zdárně se šelmě ubránit. Video zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Seniorka zahnala pomocí hole leoparda na útěkVideo: AP

 
Článek

Na záběrech je vidět, jak žena o holi vychází pomalu ven a sedá si na schod, kde si chtěla vychutnat večerní idylku. V tu chvíli už tam přikrčené zvíře čekalo na svou oběť. Pokradmu se k Indce přiblížilo a zaútočilo.

Pohotová Singhová však okamžitě popadla svou hůl a začala s ní šelmu mlátit. A to i přesto, že přitom spadla na zem. Po krátkém souboji se leopard dal na útěk. Ženin zoufalý křik zároveň přivolal neidentifikovaného muže; jeho pomoc už ale nebyla potřeba.

Ačkoli Singhová díky svému rychlému jednání nebyla vážně zraněna, zůstaly jí na obličeji, paži, zádech a noze stopy po škrábancích.  V současné době se léčí v místní úrazové nemocnici.

Šokující bitka byla druhým podobným útokem, k němuž došlo v posledních třech dnech v bombajském lese Aarey.

Reklama

Výběr článků

Načítám