Hlavní obsah

Špinavé štěně, nová hospoda kde pohostí psa i pána

Novinky, Markéta Klánská
Londýn

Majitel obyčejné hospody Mucky Pup (Špinavé štěně) na severu Londýna předvedl, že podnikání se meze nekladou. Aby přilákal nové zákazníky, proměnil svůj podnik v restauraci a koktejl bar pro psy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Do londýnského baru Mucky Pup vyrazili psiVideo: Reuters

 
Článek

Angličan Angus Funston pružně zareagoval na mezeru na trhu. Rozhodl se, že do svého podniku naláka pejskaře, kteří mají se svými mazlíčky dveře do většiny hospod v Londýně zavřené.

Když pak do města přijeli tvůrci nového DVD s americkou kultovní televizní show, Griffinovi, jejímž hlavním hrdinou je mimo jiné pes, bylo už Funstonovi jasné, že se zrodí originální restaurace. Zákazníci v reakci na seriál totiž zatoužili po hospodách, kam by mohli i jejich čtyřnozí přátelé.

Spokojení psi jsou klíčem k úspěchu

Uvnitř nově otevřeného podniku Mucky Pup tak může například čivava Lois srkat koktejl Mutt-tini ochucený játry, zatímco psi Mugley, Alfie a Gilbert si mohou pochutnávat na paštičce s názvem Bow Wow. Někdo si snad může myslet, že se Funston zbláznil, počet spokojených psů ale mluví za něj.

„Neustále si lámu hlavu s novými nápady, které by mému baru dodaly na lesku a originalitě,“ řekl agentuře Reuters vynalézavý Funston, jemuž se jeho snahy opravdu vyplácí. Zatímco jiné podniky naráží na odliv zákazníků, kteří kvůli vysokým cenám v hospodách nakupují alkohol v supermarketech, on prosperuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám