Hlavní obsah

Soutěžící zpíval, i když mu voskem depilovali chlupy na celém těle

– Turecko
Novinky, zkr

Nejrůznější talentové soutěže, zaměřené především na zpěv, se vysílají po celém světě a jsou založeny na stejném principu. Turecká televize však nyní přináší svým divákům unikátní podívanou nazvanou Neskutečné karaoke. Soutěžící v ní zpívají, zatímco se s nimi dějí velmi nepříjemné věci, informoval server thesun.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Během pěveckého vystoupení soutěžícímu depilovali voskem chlupy

 
Článek

Krutá soutěž se stala v Turecku velkým hitem. Jejím smyslem je, aby soutěžící co nejlépe odzpívali některý ze známých tureckých či světových hitů a to i přes to, že během zpěvu zažívají fyzickou nebo psychickou bolest.

Jeden z účastníků show, Mustafa Ersin Ana z Istanbulu, si doslova prošel peklem. Při interpretaci milostné písně mu totiž organizátoři nechali voskem depilovat celé jeho bujně zarostlé tělo. Na hruď mu pak položili obří tarantuli a malého hada.

Muž se zdál být ze začátku celkem v klidu, když však zjistil, co ho čeká, v jeho očích se objevila nervozita a strach. Pohledem jako by prosil asistentky, které mu tělo pokrývaly depilačním voskem, aby už skončily. S každým strhnutým pásem se pak jeho zpěv proměnil v bolestné zavytí.

Ostatní si také užili

Zatímco Mustafa zvládl svůj úkol relativně statečně a jeho zpěv zůstal i přes prožitá muka stále zpěvem, u jiných soutěžících se jejich výkon změnil ve směsici kvílení a hysterického smíchu.

BEZ KOMENTÁŘE: Soutěžící spustili do nádrže s vodou s kajmany, ještěry a hady

Na vítěze kuriózní soutěže čeká osobní automobil. Těžko ale posoudit, jestli za takovýchto podmínek není jednodušší nový vůz oželet, nebo si na něj půjčit.

Reklama

Výběr článků

Načítám