Hlavní obsah

Slyšeli chrápání pod domem, spalo tam pět medvědů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké překvapení čekalo na obyvatele domu v americké Kalifornii, kteří v zimě pod svým domem slýchávali rachot a hlasité chrápání. Odpověď na otázku, co tajemné zvuky vydává, přišla až s jarem, kdy se z místa vynořila skupinka pěti medvědů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O úsměvném incidentu informovala kalifornská záchranná stanice divoké zvěře Bear League. Obyvatelé domu přes zimu z prostor pod domem slýchávali hlasitý zvuk, který se podobal chrápání.

Kanaďance se po střeše procházel lední medvěd

Koktejl

„Sousedé jim říkali, že se jim to zdá, protože oni nic takového neslyší,“ uvedla záchranná stanice na sociálních sítích. Tuto teorii však vyvrátil příchod jara, kdy se tam probrala skupina pěti medvědů, která se pod domem rozhodla strávit zimní spánek.

Podle Bear League šlo o medvědici, která minulý rok porodila tři mláďata a následně rovněž adoptovala čtvrté mládě, jež osiřelo. Z netradičního místa pro zimní spánek nejprve vyšla matka a po čase ji následovala všechna mláďata.

Reklama

Výběr článků

Načítám