Hlavní obsah

Slezte z mého trávníku! Muž přerušil tiskovou konferenci australského premiéra

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australský premiér se ve čtvrtek rozhodl oznámit vládní plán na podporu stavebnického sektoru a vybral si k tomu rozestavěnou čtvrť ve městě Googong. Ještě než stihl oznámit, že vláda napumpuje do stavebnictví 700 milionů australských dolarů (zhruba 11 miliard korun), vylezl z jednoho z domů naštvaný muž, kterému novináři stáli na trávníku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Běžte pryč z mého trávníku, přerušil majitel pozemku tiskovou konferenci australského premiéraVideo: Reuters

 
Článek

„Můžete slézt z toho trávníku?“ ozval se a pozornost novinářů se okamžitě obrátila od premiéra Scotta Morrisona k neznámému a nepříliš dobře naladěnému muži.

„No tak, právě jsem to přesil,“ vysvětlil důvod svého rozpoložení. Morrison se jen usmál a pokynul novinářům, aby se všichni posunuli. „Všechno v pohodě, díky,“ pronesl premiér.

Austrálii zasáhla desetiletá bouře, čekali ji odjinud

Svět

Muž, který očividně nechtěl dělat problémy, jen ho rozmrzelo, když se mu na čerstvě zasetém trávníku procházela skupina víc než deseti lidí, pak spokojeně zvedl palec se slovy „sorry, kámo“.

Najal si muže s mačetou, aby splnili jeho sexuální fantazii. Bohužel si spletli adresu

Koktejl

Vláda, které během pandemie přišla o značnou část popularity, se snaží rozhýbat ochromenou ekonomiku. Balíček, které premiér ve čtvrtek po krátkém přerušení představil, představuje dotace na renovace bydlení a novostavby.

Reklama

Výběr článků

Načítám