Hlavní obsah

Sklenaříková: Miss se od modelky dost liší

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Mezi manekýnkou a vítězkou soutěže královny krásy je obrovský rozdíl, soudí slovenská modelka Adriana Sklenaříková, která bude příští sobotu předsedat porotě ve finále soutěže o titul Miss Europe v Paříži.

Foto: www.fmplnychuti.cz

Frýdek-Místek hledá opět nejlepší štrúdl

Článek

"Manekýnka musí být hlavně fotogenická. Miss reprezentuje svoji zemi, musí být krásná, elegantní, inteligentní. Země se za svou Miss nesmí stydět," vysvětlila Sklenaříková.

Žena, která je pro mnohé ztělesněním krásy, tvrdí, že sama by o titul Miss nikdy nemohla soutěžit, protože už sám princip soutěže by ji paralyzoval. Je tam prý moc tlaku. "A taky bych nemohla vystoupit před ostatní a říct - já jsem nejkrásnější," dodala.

Krásky hlavně v Brazílii

Na Miss Europe v Paříži bude Sklenaříková spolu s dalšími členy poroty vybírat z 36 kandidátek, mezi nimiž jsou i druhá česká vicemiss Edita Hortová a první vicemiss Slovenska Tatiana Krčméryová. Jako porotci mají pomáhat třeba zpěvák Charles Aznavour nebo módní návrhář Paco Rabanne.

Sklenaříková se domnívá, že nejkrásnější dívky na světě jsou v Brazílii a ve Venezuele, ale velmi krásné lze prý najít i ve skandinávských zemích.

Dívky, které soutěží o titul Miss Europe 2005, se v těchto dnech na sobotní velký večer připravují ve francouzském alpském středisku Tignes, kde se dolaďuje nácvik programu. Předtím strávily několik dní natáčením, fotografováním a pořizováním interview na tuniském ostrově Džerba.

Reklama

Související témata:

Související články

Vicemiss Edita Hortová se těší do Paříže

Druhá česká vicemiss 2004 Edita Hortová má před sebou hned několik úkolů. Chtěla by uspět na soutěži Miss Europe v Paříži, kam odlétá 7. února. Letos...

Edita Hortová se chce na Miss Europe skamarádit

Druhá česká vicemiss Edita Hortová finišuje s přípravami na Miss Europe. Příští týden odlétá do Paříže, kde se 12. března zúčastní mezinárodní soutěže krásy....

Edita Hortová sklidila na Miss Europe potlesk

Druhá vicemiss ČR Edita Hortová, která je v současnosti na soustředění soutěže Miss Europe 2005, již mezi ostatními účastnicemi zaujala. Pozornost na sebe...

Výběr článků

Načítám