Hlavní obsah

Sisa Sklovská: po tajné svatbě chci děti

– PRAHA
Novinky, Korzo

Zpěvačka Sisa Sklovská si brzy řekne sladké ano se svým přítelem Hubertem. Plánované datum sňatku však partneři důkladně tají. Sklovská pouze přiznává, že je v současnosti velice šťastná, další detaily ze soukromí nehodlá sdělovat.

Foto: Adam Halmoši
Článek

"Správný muž musí být ke své dámě galantní, milý a příjemný. Nikdy jsem si ale partnera nevybírala podle nějakých měřítek. Všechno jsem vždy nechávala osudu. Osudové bylo i setkání s mým nynějším přítelem, už jsme spolu rok a půl," uvedla Sklovská.

"Jmenuje se Hubert, pracuje v umělecké branži a je z Moravy. Nic víc neřeknu. Naše svatba se blíží, kdy ale bude, neprozradím," dodala.

Honičku zvládne

Zpěvačka, která se až doposud plně věnovala svojí kariéře, chce mít po svatbě minimálně dvě děti.

"Chtěla bych nejraději kluka a holku. Svým dětem se chci hodně věnovat a myslím, že moje kariéra jejich příchodem na svět nijak neutrpí. Budu mít pouze větší honičku, ale vůbec se toho nebojím. Když to zvládli jiní, tak to dokážu také," míní.

Těší se do Ameriky

Sisa Sklovská má v Čechách početné publikum a zájem o její vystoupení je velký. Nyní tráví poměrně hodně času v autě, neboť několikrát týdně při cestách na koncerty zdolává cestu mezi Českou republikou a Slovenskem. Koncem května ji budou moci posluchači obdivovat na koncertech v USA, na Floridě a v Kalifornii.

"Už se do Ameriky těším. Po zdejších koncertech si dám menší odpočinek u své kamarádky v Laguna Beach, což je příjemné přímořské město a je tam nádherné moře. Těším se i na přátele. Mám jich mezi krajany i rodilými Američany hodně a je mi s nimi dobře," usmála se.

Reklama

Související témata:

Související články

Kocour Sisy Sklovské děsí turisty

Zpěvačka Sisa Sklovská prý byla v minulém životě kočkou. Miluje je a dokonale si s nimi rozumí. Se svými chlupatými mazlíčky Miňou a Montym cestuje po celém...

Sisa Sklovská se vrhla na skládání

Sisa Sklovská (38) je nejen zpěvačka s vynikajícím hlasem, která zvládá různé hudební žánry, ale vrhla se i na skladatelskou dráhu. Napsala hudbu ke třem...

Výběr článků

Načítám