Hlavní obsah

Simona Krainová si vzala Bořka Slezáčka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC NAD MORAVICÍ

Dlouhé bílé šaty si v pondělí oblékla Simona Krainová, aby se v nich provdala za svého přítele moderátora Bořka Slezáčka. Pro svatební obřad si pár vybral severomoravský zámek v Hradci nad Moravicí nedaleko Opavy. Třicetiletá modelka a moderátorka tak splnila svůj červnový slib, že svatba bude ještě letos.

Foto: PČR Zlín
Článek

Simona Krainová v červnu Novinkám sice potvrdila, že svatbu chystá, ale zároveň dodala, že se budou snažit ji před médii co možná nejvíce utajit. To se také splnilo. Svatební obřad se uskutečnil na domácí poměry za výjimečných bezpečnostních opatření v zámeckém parku. Celý areál střežila bezpečnostní služba, nikdo kromě svatebčanů si v zámeckém hotelu nemohl na inkriminovanou dobu pronajmout pokoj.

Dělníci, kteří před zámkem opravovali silnici, na požádání přerušili práce, takže obřad nic nerušilo. Kromě rodiny byly mezi svatebními hosty například nevěstina nejlepší kamarádka zpěvačka Dara Rolins, herečka Mahulena Bočanová či zpěvačka Bára Basiková. Mohly tak zblízka posoudit i světlý ženichův oblek doplněný světle modrou kravatou.

Novopečená manželka chtěla před novináři zůstat v utajení i po obřadu. Obličej si proto při odchodu zakryla závojem a tělem ji navíc chránil jeden ze svatebčanů. "Je to pro mě ryze rodinná, osobní záležitost. Nechci, aby to bylo všude po novinách a můj táta musel střílet po stromech a shazovat fotografy," řekla ještě před svatbou Krainová, která si tak do dvou let plánuje miminko.

Reklama

Související témata:

Související články

Krainová si Slezáčka vezme ještě letos

Modelka a moderátorka Simona Krainová se skutečně bude vdávat ještě letos. V tomto směru se prý bulvární tisk dohaduje správně. Miminko ovšem nečeká. S humorem...

Výběr článků

Načítám