Hlavní obsah

Krainová si Slezáčka vezme ještě letos

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelka a moderátorka Simona Krainová se skutečně bude vdávat ještě letos. V tomto směru se prý bulvární tisk dohaduje správně. Miminko ovšem nečeká. S humorem tento dotaz štíhlá Krainová komentovala: "No, jsem v sedmém měsíci, ale nosím stahovací kalhotky..."

Foto: Martina Sihelská

Vousův kmen.

Článek

A jak je to s tím mateřstvím doopravdy? Simona přiznala, že na ni mateřské pudy zatím nepřišly. Věří ale, že se to změní. "Kamarádka mi řekla, že to přijde s tím miminkem, tak uvidíme," prohlásila. Stejně jako svatba s přítelem Bořkem Slezáčkem je to v plánu.

Svatba v tomto roce, děťátko tak do dvou let. Kdy ta svatba bude přesně, to se média "poctivou" cestou nedozví. Snoubenci si přejí soukromý obřad, a tak budou místo i datum obřadu tajit, jak dlouho to jenom půjde.

Překazí svatbu Donutil?

Simona Krainová byla jednou z kmoter knihy Miroslava Donutila Padesát uzlíků na provázku života. Dalšími dvěma kmotry byla Stella Zázvorková a Jiří Kodet. Vlastně sestava z Pelíšků. Do ní nepasovala jenom modelka. Na dotaz, jakým způsobem Donutil její přítomnost v "pelíškové" sestavě vysvětluje, herec odpověděl: "My chystáme Pelíšek se Simonou, jenom Slezáček to ještě neví."

Ofina

Na pravou míru modelka ještě uvedla množící se zprávy o svém účesu. Společenské časopisy tvrdí, že se prý s nejlepší kamarádkou Darou Rolins nechaly ostříhat příliš impulzivně a svého rozhodnutí litují. Simona Krainová Novinkám k těmto informacím řekla: "Také mě to překvapuje, přitom Story je docela seriózní bulvár. Nicméně to není pravda. Je to sice změna, na kterou si člověk musí zvykat, ale je to dobré."

Dalších 50 uzlíků

Kmotra Stella Zázvorková, která si v Pelíškách zahrála Donutilovu matku, mu popřála, aby "těch uzlíků bylo ještě jednou tolik." To popřála nejenom Miroslavu Donutilovi, u kterého to značí léta života, ale i knize, pro kterou padesátka symbolizuje počet prodaných výtisků. Včerejší křest totiž nebyl křtem právě vydané publikace, nýbrž oslavou padesáti tisíc prodaných výtisků. Křtila se tedy kniha diamantová.

Jiří Kodet, ministr elegance Donutilova knížectví, poprosil ostatní kmotry, aby na knihu nevylili vína příliš. Sám jim šel příkladem. "Já to tam nevyliji všechno, protože si tu knížku chci nechat," řekl herec. Moderátor Václav Vaněček předpokládal, že Kodet knize něco popřeje, a tak mu i po tomto výroku držel mikrofon před ústy. Na to herec lehce popuzeně reagoval: "Vy ode mě ještě něco chcete?"

Ministr elegance zklamal

Miroslav Donutil přítomným vysvětlil, že je kolega nerudný, protože se toho dne zranil na zahradě. Aby tuto zprávu nebrali přítomní na lehkou váhu, zdůraznil: "Jirka pracoval!" Později se Donutil svěřil, že ho jeho ministr elegance zklamal. Jeho zranění na zahradě se prý podepsalo na jeho vzhledu a na akci prý nepůsobil dostatečně reprezentativním dojmem. "Úplně to pokazil, takhle jsem si jeho funkci nepředstavoval," smál se Miroslav Donutil.

Poddaní

Večer se nesl ve znamení padesátek. Padesát let, padesát tisíc výtisků a padesát tisíc korun na konto dětského domova v Jemnici. Ty věnoval Miroslav Donutil zástupkyni domova a chlapci Kraciánovi. Paní ředitelka byla z daru nadšena a prohlásila, že je to "knížecí dar" a oni jsou Donutilovi "oddaní poddaní".

Reklama

Výběr článků

Načítám