Hlavní obsah

Šílený narozeninový dárek. Otec nechal devítiletého syna řídit ferrari

– Indie

Dárek, který dostal indický chlapec ke svým devátým narozeninám, by jistě potěšil nejednoho i mnohem staršího muže. Malého Inda totiž v jeho velký den nechal otec řídit své luxusní ferrari. Děti za volant ale nepatří, muže už proto stíhá policie, napsal server ninemsn.com.au.

BEZ KOMENTÁŘE: Otec nechal devítiletého syna řídit ferrari

 
Článek

Indický podnikatel Muhammad Nišám posadil 6. dubna svého potomka do červeného sporťáku Ferrari F430. Jeho matka jízdu natočila a video umístila na internet. Nejen, že rodiče nechali řídit teprve devítiletého chlapce, ale ještě ke všemu dovolili jet na místě spolujezdce mladšímu synovi.

Na videozáznamu je vidět, že malý řidič sotva vidí z auta ven. „Sliboval jsem mu, že bude moct řídit ferrari už půl roku,“ napsal otec pod video. „Je velmi sebejistý a pozorný řidič, už řídil většinu mých aut. Dokonce i lamborghini, bentley, carreru a tak dále,“ dodal evidentně pyšný otec.

Otec rodiny Muhammad Nišám je tabákový magnát a podniká také v nemovitostech. V garáži má prý 18 vozů v odhadované hodnotě čtyř miliónů dolarů (téměř 80 miliónů korun).

Byl obviněn z ohrožení života dítěte a z toho, že dovolil nezletilému řídit motorové vozidlo.

Děti řídí často

Podobné nahrávky se poslední dobou objevují celkem často. Australská policie například letos v únoru prošetřovala případ, kdy řidič nechal šoférovat batole na svém klíně v ulicích Melbourne.

BEZ KOMENTÁŘE: Batole na klíně řidiče řídí vůz v Melbourne

Rus Dmitrij Mihulčik zase pustil v zimě za volant svou osmiletou dceru a na kluzké vozovce ji ještě hecoval, aby jela co nejrychleji. Dívka nakonec uháněla po silnici v běžném provozu stokilometrovou rychlostí. Případem se rovněž zabývala policie. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Otec nechal svou osmiletou dceru řídit auto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám