Hlavní obsah

Seniorka svádí marný boj s housenkami. Svůj dům hodlá opustit

Novinky, pal

Obtížný hmyz dokáže člověku pořádně znepříjemnit život. Obzvlášť, když se vám pokouší okupovat domácnost. To, co se ale stalo 66leté Thajce, si málokdo dokáže představit. Její dům vzala útokem armáda housenek, kterou se nepodařilo vymýtit ani pomocí silných insekticidů a nešťastná žena hodlá vlastní domov opustit.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Tisíce housenek donutily Thajku opustit vlastní důmVideo: AP

 
Článek

Když se během května do domu 66leté Chandrak Samangové v thajské provincii Jasothon připlazily stovky housenek, trochu ji to vyděsilo, ale příliš těžkou hlavu si z toho nedělala. Vzala koště a nezvané návštěvníky vymetla ze zápraží.

Thajsko koronavirus zvládlo. Turistům se přesto neotevře ještě několik měsíců

Cestování

Situace se ovšem opakovala každý den a housenek přibývalo. Na záběrech z 26. května je vidět, že situace je už prakticky neudržitelná, housenky jsou všude.

Tady se už žít nedá, stěžuje si Thajka

„Když ke mně poprvé přišla tahle armáda housenek, vymetla jsem je koštětem, další den se ale připlazily stovky dalších, a takhle to trvá už pět dní,“ postěžovala si pro agenturu AP nešťastná obyvatelka.

Spojené státy se děsí invaze obřích sršní

Amerika

Nyní se prý bojí ve vlastním domě žít, protože housenky odmítají ustoupit i před insekticidy. „Obrátila jsem se na místní úřady a přišli sem hubitelé s insekticidy. Celý můj dům vystříkali, ale stejně housenky zůstávají dál,“ kroutila Chandrak Samangová bezradně hlavou.

„Už mě svědí kůže a jsem z toho nešťastná. Tady se už dál žít nedá, budu muset nejspíš opustit vlastní domov,“ došla obyvatelka k razantnímu rozhodnutí.

Reklama

Výběr článků

Načítám