Hlavní obsah

Schifferová odmítla filmovou nabídku od Tarantina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Světoznámý americký režisér Quentin Tarantino nemá obvykle s obsazováním svých filmů potíže. Tentokrát však autor legendárních kultovních snímků Gauneři, Pulp Fiction: Historky z podsvětí nebo Kill Bill narazil. Bývalá německá topmodelka Claudia Schifferová jeho nabídku odmítla.

Foto: Život dětem, o.p.s.
Článek

Čtyřiatřicetiletá půvabná světlovláska vysvětlila, že nehodlá dopustit, aby zasela do svého manželství svár. Jejím chotěm je britský režisér Matthew Vaughn.

"Quentin (Tarantino) mě oslovil s nabídkou spolupráce, ale řekla jsem - ne. Bylo by to vůči Matthewovi neloajální, moc by se ho to dotklo," vysvětlila Schifferová.

O návratu na přehlídková mola prý matka dvou dětí neuvažuje, rodina je pro ni na prvním místě. Společně žijí v Londýně, ale nedávno si za 3,3 miliónu eur (přibližně 100 miliónů korun) pořídili dům v Las Vegas.

Reklama

Související témata:

Související články

Claudia Schifferová se dietami netrápí

Čtyřiatřicetiletá německá topmodelka Claudia Schifferová je jednou z mála žen, které si nemusí odpírat jídlo, aby si uhlídaly štíhlou linii. Alespoň...

Claudia Schifferová přivedla na svět dceru

Německá topmodelka Claudia Schifferová porodila ve čtvrtek dcerku. Matce i dítěti se daří dobře. Šťastnou novinu oznámil v Londýně její manžel, filmový režisér...

Výběr článků

Načítám