Hlavní obsah

Sázkař ze středních Čech vyhrál 80 milionů. Magická formule zněla: 5, 26, 27, 28, 32 a 45

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestice čísel zmíněných v titulku nadělala v neděli kopec radosti neznámému sázkaři, který si ve Středočeském kraji vsadil Sportku. Protože současně trefil i poslední číslo doplňkové hry Šance, Sazka mu vyplatí 94 482 333 Kč. Ale protože si 15 procent z této sumy přivlastní státní pokladna, sázkař se nakonec dočká sumy „jen” o něco málo převyšující 80 milionů korun.

Foto: Novinky.cz s Adobe Stock

Výherní losovací míčky

Článek

Sázející vsadil hned na čtyři losování dopředu za 880 Kč. Na svých sázenkách vyplnil všechny sloupečky vlastními čísly a nespoléhal se na náhodný výběr. Výhra jej čeká díky přesně trefeným číslům ve čtvrtém sloupci, informoval v pondělí v tiskové zprávě Petr Týbl ze společnosti Sazka

Superjackpot Sportky padl v tomto roce už podruhé, celkově po dvacáté. V polovině dubna se radoval muž z Ústeckého kraje z částky přesahující 192 milionů korun.

Ve Sportce padla výhra 192 milionů korun

Ekonomika

Hry Sazky jen letos vygenerovaly 95 milionářů, kteří si mezi sebou rozdělili částku 863 777 775 Kč. Z jejich výher si stát ukousnul bezmála 130 milionů korun.

Doposud nejvyšší výhra ve Sportce padla v roce 2013, kdy manželé z Chrudimska získali částku 400 milionů korun. Rekordní výhra v Česku se datuje na květen 2015, kdy sázející Eurojackpotu v Pardubickém kraji vyhrál 2,466 miliardy korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám