Hlavní obsah

Ruského turistu zabilo automatické okno

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K tragické události došlo v jednom z tureckých hotelů. Osmapadesátiletý ruský turista tam zemřel poté, co se díval z okna a přimáčklo ho automaticky ovládané střešní okno. Manželka a dcera z technické závady obviňují luxusní hotel.

Foto: Profimedia.cz

Na dovolenou rodina vyrazila do luxusního hotelu v Turecku (ilustrační foto).

Článek

Nail Muchametšin vyrazil na dovolenou do pětihvězdičkového hotelu v Manavgatu se svojí dcerou a manželkou. K tragické události došlo, když nebyly na pokoji. Automaticky ovládané okno se zřejmě porouchalo a muže, jenž se z něj zrovna díval, nešťastně udusilo.

Foto: Profimedia.cz

Nail Muchametšin v Turecku zemřel.

Incident nahlásila rodina v pátek na ruskou ambasádu, není ale přesně známo, kdy se stal. Turecká média ho označila za nehodu, příčina i okolnosti tragédie se ale dále vyšetřují.

Foto: Profimedia.cz

Okno bylo podle dcery zesnulého muže rozbité.

„To okno bylo rozbité, nemohl nic dělat,” uvedla jednadvacetiletá dcera Nailya, která je hrubě nespokojená s přístupem resortu.

„Neposkytli nám vůbec žádnou pomoc. S matkou nás ani nekontaktovalo vedení hotelu, poslali k nám nějakého manažera,” řekla Nailya ruským médiím.

Láska k lékořici stála nenasytného muže život

Koktejl

Obě ženy nyní poletí zpátky do Kazaně, kam poputuje také tělo Muchametšina. U něj byla v Turecku provedena pitva, na jejíž výsledky ale může rodina údajně čekat až půl roku. Obě ženy nyní shánějí peníze na zaplacení soukromé pitvy v Rusku a právní pomoc. Obávají se totiž, že turecká pitva pravou příčinu smrti neodhalí.

„Bude to stát asi hodně peněz a budeme potřebovat řadu právníků,” povzdechla si Nailya, podle které její otec nezemřel vlastní vinou a hotel by měl rodině zaplatit tučné odškodné.

Reklama

Výběr článků

Načítám