Hlavní obsah

Rus vypadl z pátého patra, žena mu za to vynadala, tak skočil znovu

Novinky, Jakub Kynčl

Extrémní štěstí měl Rus Alexej Roskov, který přežil dvakrát po sobě pád z pátého patra. Roskov "urazil" tři lahvinky vodky a poté přepadl přes okraj okna. Nic vážného se mu nestalo, a tak vyšel zpět nahoru do bytu. Nesnesl však nadávky a výčitky své manželky za to, co se stalo a tak skočil znovu.

Foto: Profimedia.cz

Rus vypil zhruba dva litry vodky.

Článek

Manželka Jekatěrina s hrůzou sledovala, jak si její opilý manžel otevřel v kuchyni okno, zakymácel se a vypadl z jejich moskevského bytu. Dvaadvacetiletý Roskov měl však štěstí a za několik chvil se po schodech vysoukal zpět do pátého patra nacházejícího se zhruba 16 metrů nad zemí jen s několika škrábanci.

Jeho manželka se však rozhodla zavolat ambulanci a začala ho peskovat za to, co se stalo. Alexej nevydržel dlouho, vstal a z okna vyskočil znovu, tentokrát již dobrovolně. Druhý skok už ho stál několik pohmožděnin, ale nic vážnějšího se mu i tak nestalo.

Pít prý už nebude

Udivení lékaři jen konstatovali, že muž nemá žádná vnitřní zranění a bude za několik dní zcela v pořádku. Roskov slíbil, že s alkoholem po extrémně šťastné události přestane.

"Měl jsem opravdu velké štěstí. Naprosto netuším, jak se stalo, že jsem vypadl z okna poprvé, ale když jsem se vrátil nahoru a slyšel mou ženu naštvaně řvát, tak jsem si pomyslel, že nejlepší bude byt znovu opustit tou nejrychlejší cestou - oknem," dodal štastlivec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám