Hlavní obsah

Rus svou znalostí vesmíru překvapuje odborníky už 20 let. Tvrdí, že žil na Marsu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvacetiletý Boriska Kiprijanovič z ruského Volgogradu už dlouho tvrdí, že ve svém předešlém životě žil na planetě Mars. Tím vysvětluje i svou nevídanou znalost kosmického prostoru, kterou oplývá už od dob svého mládí, napsal deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Planeta Mars.

Článek

Rodiče mladého Rusa tvrdí, že se naučil mluvit jen pár měsíců po narození. Často prý navíc hovořil o tématech, která s ním nikdy nerozebírali, například o cizích civilizacích.

Když ve dvou letech dokázal číst, psát a kreslit, doktoři se nestačili divit. První indicie, která naznačovala jeho výjimečnost, přišla podle jeho matky už krátce po narození. Daily Mailu prozradila, že jen pár týdnů po porodu dokázal bez pomoci udržet zvednutou hlavu.

Vědce však nejvíce fascinuje jeho znalost kosmického prostoru. Kiprijanovič tvrdí, že předtím, než se narodil na Zemi, žil na planetě Mars. Ta prý v té době byla zpustošená nukleární katastrofou z dávné minulosti. Rus je rovněž přesvědčen, že Marťané stále Mars obývají. Žijí prý v podzemí a k dýchání potřebují oxid uhličitý.

Marťané jsou podle něj nesmrtelní

Podle Kiprijanoviče jsou Marťané nesmrtelní, stárnout prý přestávají ve věku 35 let. Daily Mailu rovněž prozradil, že jsou technologicky velmi vyspělí a zvládají mezihvězdné cestování.

Kiprijanovič na základní škole údajně tvrdil, že v předešlém životě navštívil Zemi jako pilot. Tenkrát prý často během výuky učitele při výkladu přerušoval a říkal jim, že se pletou.

Prozradil také, že Marťané mívali silné spojení se starověkými Egypťany a že život na Zemi se dramaticky změní, až se „odemkne“ Velká Sfinga v Gíze. Zároveň podotkl, že mechanismus k otevření se skrývá za jejím uchem.

Reklama

Výběr článků

Načítám