Hlavní obsah

Rozhlasové studio v Brazílii přepadli ozbrojenci během přímého přenosu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na úterní vysílání internetového rádia SOT v brazilském São Paulu zřejmě jen tak nezapomenou ani jeho účastníci, ani posluchači. Během přímého přenosu do studia vtrhli lupiči s pistolemi v rukou. Odnesli si mobily, šperky a hotovost.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Brazilské rádio přepadli lupiči během živého vysíláníVideo: AP

 
Článek

Online rádio v úterý večer zrovna vysílalo jeden ze svých živých pořadů, které lidé mohou sledovat i na internetu, když se zpoza dveří začaly ozývat rozrušené hlasy. Pak se dveře do studia otevřely.

Jeden z mužů u vysílacího stolku okamžitě zvedl ruce nad hlavu. „Právě jsme byli přepadeni,“ stihl moderátor oznámit do mikrofonu.

„Ticho! Všichni budete ticho, jestli nechcete zemřít,“ vyštěkl jeden z lupičů.

Následně do místnosti vkráčel ředitel rádia Alessandro Dos Santos následovaný jedním z kriminálníků, který začal všem přítomným okamžitě brát telefony. Nakonec přišly na řadu i šperky, pak se lupiči začali pídit po penězích.

Když je dostali, okamžitě utekli. V tu chvíli sledovalo přímý přenos stanice zhruba třicet lidí, řada z nich okamžitě informovala policii, ta se ale dostala na místo, až když byli lupiči pryč.

Reklama

Výběr článků

Načítám