Hlavní obsah

Ronnie z Rolling Stones znovu propadl alkoholu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Ronnie Woods z legendární skupiny Rolling Stones po dvou letech abstinence opět nezřízeně holduje alkoholu. Frontman Mick Jagger je jeho slabostí natolik znepokojen, že kytaristovi doporučil, aby se již poněkolikáté podrobil protialkoholní léčbě. V pondělí o tom informoval deník The Daily Mail.

Foto: Jiří Částka

Cesta k uzdravení je klikatá a dlouhá, ale vyplatí se. (Zimní silnice na Ještěd)

Článek

"Všichni se o něj velice bojíme," přiznal blízký zdroj z okolí rockové skupiny. "Na koncertech je báječný, jelikož ví, že ho sleduje plno lidí, jestli nepije," uvedl stejný zdroj a dodal, že jakmile kytarista opustí pódium, hned do sebe nalije dost skleniček.

Woods začal hodně pít po posledním koncertním turné loni v říjnu. Notně si přihnul rovněž na oslavách třicátých narozenin modelky Kate Mossové letos v lednu. Tehdy to prý přehnal se šampaňským.  

Pokusy o léčbu

Šestapadesátiletý Woods se ze závislosti na drogách a alkoholu neúspěšně léčil již v roce 2000 na londýnské klinice. Druhý pokus o vyléčení kytarista podstoupil v dubnu 2002 v nemocnici ve státě Arizona poté, co jeho choť pohrozila, že ho opustí.

Kytarista v minulosti také šňupal kokain, čímž si částečně poškodil nosní sliznici. Během léčby Woods pochopil, že v jeho případě nestačí pouze alkohol omezit, ale musí s ním naprosto skoncovat a nenapít se ani kapky.

Reklama

Související témata:

Související články

Jagger nechává královnu čekat

Frontman skupiny Rolling Stones Mick Jagger údajně těžce nesl, že ho při udělování šlechtických titulů předběhl zpěvák a baskytarista Beatles Paul McCartney,...

Rona Wooda překvapil prodej jeho obrazů v Praze

V září skončila v pražské Galerii Miro ve Strahovském klášteře prodejní výstava obrazů a grafik Rona Wooda, kytaristy skupiny Rolling Stones. Autor není žádný...

Výběr článků

Načítám