Hlavní obsah

Rodina objevila ve vlastní skříni podivína. Předstíral vánoční překvapení

Novinky, nčs

Některá vánoční překvapení jsou příjemná, jiná už méně. Například když se vám doma ve skříni schovává podivín, který vydává zvuky jako Santa Claus. Takový případ se odehrál minulé úterý v americkém Wisconsinu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Ke kuriózní situaci došlo v městečku Sparta ve Wisconsinu. Dvaatřicetiletý Kabian Coleman se ukryl ve skříni v jednom z tamních domů. Shodou okolností byl však v domě pes, který nezvaného hosta v ložnici vyčmuchal a na skříň začal štěkat.

Majitelka domu se za pomoci dalších členů rodiny snažila skříň otevřít, jak se ale ukázalo, Coleman držel dveře zevnitř. Aby mu majitelka domu nadále dopřála úkryt, rozhodl se podivín zahrát si na Santa Clause.

„Ho ho hóóó,“ ozvalo se ze skříně, když se žena nadále pokoušela otevřít dveře od skříně. Coleman začal tvrdit, že pokud skříň otevřou, zkazí tak vánoční překvapení. Tomu však rodina neuvěřila a zavolala na tísňovou linku.

Přetahovaná v garáži

Jakmile rodina z pokoje odešla, Coleman ze skříně vyskočil, dostal se do garáže, kde pobral, co unesl, a dal se na útěk. Prozradily jej však stopy ve sněhu, které směřovaly do jiné garáže v blízké ulici.

Když policisté dorazili na místo, objevili Colemana právě v garáži, kde se zavřel a čekal. Když se strážníci pokusili otevřít elektrické dveře garáže, Coleman byl proti a tlačítkem uvnitř je opět zavíral.

Po chvilce přetahované se policie přece jenom dostala dovnitř a výtečníka zatkla. Později vyšlo najevo, že Coleman byl pod vlivem drog. Policie ale také uvedla, že muž neměl v plánu nikomu ublížit, schovával se prý hlavně před zimou. Po kontrole fyzického i mentálního zdraví putoval Coleman do vazby a čelí obvinění z vloupání a bránění se zatčení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám