Hlavní obsah

Robertsová prozradila pohlaví dvojčat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka a nastávající maminka Julia Robertsová se poprvé podělila s novináři o radost z těhotenství. Poté, co absolvovala vyšetření na ultrazvuku, prohlásila, že začátkem příštího roku čeká chlapečka a holčičku.

Foto: Martina Váňová

Kateřina Černá, Tatiana Medvecká, Alena Laufrová a Pavel Frydrych.

Článek

Nedovede si prý představit, kolik kilogramů v příštích třech měsících přibere, ale nedělá si s tím hlavu a je připravená události brát, jak přijdou.

Šestatřicetiletá kráska, která si před dvěma lety vzala kameramana Dannyho Modera, se dala slyšet, že se už nemůže dočkat, až bude maminkou. "Je to úplně nový život," prohlásila nastávající maminka.

Upřednostní mateřství

Slavná herecká představitelka Pretty Woman a oscarové Erin Brockovichové v současné době natáčí filmové pokračování kasovního trháku Dannyho parťáci, v němž jsou jejími partnery George Clooney, Brad Pitt a Matt Damon.

Robertsová ale zároveň přislíbila, že jakmile se děti narodí, pověsí svou hereckou kariéru na hřebík.

Reklama

Související články

The Sun: Julia Robertsová čeká dítě

Britský bulvární deník The Sun učinil další ze svých odhalení. Podle listu je americká herečka Julia Robertsová těhotná. Usuzuje tak na základě zveřejněných...

Robertsová se přejídá a sekýruje kolegy

Herečka Julia Robertsová, která očekává narození dvojčat, se neustále přejídá a kyne. Dělá tak starosti producentům připravovaného filmu Ocean´s Twelve, v němž...

Výběr článků

Načítám