Hlavní obsah

Robbie Williams se zamiloval do Madonny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Příslušnicím slabšího pohlaví už při vyslovení jeho jména měknou kolena a údajně může mít dvaatřicetiletý britský zpěvák Robbie Williams každou, kterou si zamane. Přesto je přesvědčen, že mu v lásce nepřeje štěstí. Žena, do níž je údajně osudově zamilován, je totiž provdána za jiného a zřejmě o jeho citech vůbec neví.

Článek

"Ať už jdu do postele s kteroukoli kráskou, necítím se potom uspokojen," konstatuje moderní Casanova Robbie. "Když se pak dívám na noční hudební show v televizi, vidím tam ženu, s níž bych byl šťastný," pokračuje. "Ano, je jí Madonna!"

Netají se s tím, že na režiséra Guye Ritchieho, manžela svého o šestnáct let staršího idolu, až chorobně žárlí a dodává, že je zřejmě navždy odsouzen zůstat singlem. "Žádná z dívek, kterou jsem kdy potkal, nesahá Madonně ani po kotníky," přiznává zatrpkle Williams.

Reklama

Související témata:

Související články

S Madonnou doma i na pódiu

Zatímco Madonna vyrazila na jaře na světové turné The Confessions Tour, kterým propaguje své loňské taneční album Confessions On A Dance Floor, vydavatelská...

Výběr článků

Načítám