Hlavní obsah

Řidič předvedl zdánlivě nemožný výkon v parkování

Novinky, vps

Číňan Jüe Chan opět předvedl, že je mistr v podélném parkování. V Čchung-čchingu totiž vytvořil nový rekord, když se mu podařilo zaparkovat do mezery, kde měl rezervu osm centimetrů.

BEZ KOMENTÁŘE: Rekordman zaparkoval na místo o pouhých osm centimetrů větší, než bylo jeho autoVideo: Guinness World Records

 
Článek

Chan samozřejmě vtěsnal třídveřové mini do mezery smykem, jinak by to ani nešlo. Rekord vytvořil během čínského šampionátu v driftování, který se konal minulý týden.

Předchozí rekord držel Brit Alastair Moffat, jemuž se loni v červnu podařilo zaparkovat s rezervou 8,6 centimetru. Tento výkon byl odborníky považován za nepřekonatelný, ale Chan z něj dokázal ukrojit ještě 0,6 centimetru.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

BEZ KOMENTÁŘE: Takto parkovali bratři Moffatové

Chan nedrží prvenství v této disciplíně poprvé, titulem rekordmana se mohl chlubit už v roce 2012, ale pouze pár měsíců. Tehdy měl při parkování k dobru 15 centimetrů, tedy téměř dvojnásobek současné rezervy.

Číňanovi uzmul jeho rekord ještě tentýž rok Němec Ronny Wechselberger, který ho překonal o jeden centimetr. Loni v březnu se na první místo posunul Alastair Moffat se svým bratrem Johnem, když oba dokázali zaparkovat s rezervou 13,1 centimetru. V červnu se pak Alastair osamostatnil s již zmíněnými 8,6 centimetry. Ale ani jeho úctyhodný výkon nevydržel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám