Hlavní obsah

Řidič ignoroval zatáčku, SUV vzlétlo a přistálo na střeše domu

– Houston
Novinky, Jakub Kynčl

Není úplně neobvyklé, že se auta při nehodách převrátí. Krajně neobvyklé je však to, když auto leží převrácené na střeše domu. Tento podivný pohled se naskytl lidem v americkém Houstonu, když přistál na střeše domu se svým terénním vozidlem mladý muž.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Auto skončilo na střeše rodinného domuVideo: Reuters

 
Článek

Na časné nedělní ráno asi nebude vzpomínat 24letý řidič z Houstonu rád. Okolo třetí hodiny ranní se proháněl po silnici, neodbočil v zatáčce a narazil do dřevěného plotu, který ho vymrštil do vzduchu. Řidič, jenž mohl být podle místních médií pod vlivem alkoholu, přistál na střeše přilehlého domu a nakonec se převrátil na střechu vedlejší budovy.

Pro obyvatelku domu Susan Mistiniovou to bylo poměrně kruté probuzení. Měla za to, že velké rány způsobil zloděj, který se snaží dostat do jejího domu. Teprve policista, který dorazil na místo, jí vysvětlil, že má na střeše svého domu automobil.

Záchranáři dostali řidiče z vozu a přepravili jej do nemocnice, kde je nyní ve stabilizovaném stavu. Jméno řidiče policie nezveřejnila, jeho sestra však uvedla, že se z nehody zotaví.

Obyvatelka domu ale ještě vyhráno nemá, jeřáb sice odstranil vozidlo z její střechy, do domu však nyní prosakuje benzín, který z auta vytekl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám