Hlavní obsah

Řepka nadšeně tleskal Erbové v prádle i ve svatebních šatech

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Modelka Vlaďka Erbová byla hvězdou módní přehlídky návrhářky Jiřiny Tauchmanové. Svému příteli, kapitánovi pražské Sparty Tomáši Řepkovi, který usedl mezi diváky, se sexy Erbová předvedla v prádle i ve svatebních šatech.

Článek

Řepka se obvykle společenským akcím a přehlídkám vyhýbá. Tentokrát udělal výjimku. Výtěžek z přehlídky totiž šel na nadaci Rakovina věc veřejná, které je jeho přítelkyně Vlaďka Erbová patronkou a sám Řepka s nadací úzce spolupracuje.

Vlaďka se na módním mole objevila nejen v oblečení pro volný čas, ale také ve spodním prádle a na závěr i ve svatebních šatech. Řepka v publiku nadšeně tleskal. "Ke spolupráci s nadací mě přizvala Vlaďka a jsem za to moc rád. Když můžu pomoci, rád to udělám," řekl Novinkám kapitán pražské Sparty.

Ještě před několika měsíci o vztahu nemluvili a společným fotografiím se vyhýbali. Nyní už o lásce veřejně mluví. Možná i proto, že Vlaďka je již rozvedená s hokejistou Zdeňkem Bahenským, se kterým má dceru Viktorku.

"Tomáš je naprosto úžasný chlap a jsem šťastná, že ho ve svém životě mám. S mojí dcerou se zatím poznávají a věřím, že z nich budou fajn parťáci," říká Erbová, která s dcerou a Tomášem žijí ve společné domácnosti.

Na módní přehlídce vedle Erbové bez nároku na honorář vystoupily také krásky z České Miss Eliška Bučková a Jitka Válková, předváděli nejkrásnější muži České republiky Josef Karas a Jan Hájek. Přehlídku uvedli Tereza Kostková a Jan Musil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám