Hlavní obsah

Řepka nadšeně tleskal Erbové v prádle i ve svatebních šatech

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Vlaďka Erbová byla hvězdou módní přehlídky návrhářky Jiřiny Tauchmanové. Svému příteli, kapitánovi pražské Sparty Tomáši Řepkovi, který usedl mezi diváky, se sexy Erbová předvedla v prádle i ve svatebních šatech.

Článek

Řepka se obvykle společenským akcím a přehlídkám vyhýbá. Tentokrát udělal výjimku. Výtěžek z přehlídky totiž šel na nadaci Rakovina věc veřejná, které je jeho přítelkyně Vlaďka Erbová patronkou a sám Řepka s nadací úzce spolupracuje.

Vlaďka se na módním mole objevila nejen v oblečení pro volný čas, ale také ve spodním prádle a na závěr i ve svatebních šatech. Řepka v publiku nadšeně tleskal. "Ke spolupráci s nadací mě přizvala Vlaďka a jsem za to moc rád. Když můžu pomoci, rád to udělám," řekl Novinkám kapitán pražské Sparty.

Ještě před několika měsíci o vztahu nemluvili a společným fotografiím se vyhýbali. Nyní už o lásce veřejně mluví. Možná i proto, že Vlaďka je již rozvedená s hokejistou Zdeňkem Bahenským, se kterým má dceru Viktorku.

"Tomáš je naprosto úžasný chlap a jsem šťastná, že ho ve svém životě mám. S mojí dcerou se zatím poznávají a věřím, že z nich budou fajn parťáci," říká Erbová, která s dcerou a Tomášem žijí ve společné domácnosti.

Na módní přehlídce vedle Erbové bez nároku na honorář vystoupily také krásky z České Miss Eliška Bučková a Jitka Válková, předváděli nejkrásnější muži České republiky Josef Karas a Jan Hájek. Přehlídku uvedli Tereza Kostková a Jan Musil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám