Hlavní obsah

Renée Zellwegerová může zhubnout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Producenti připravovaného filmu Deník Bridget Jonesové: The Edge of Reason se smilovali nad hlavní protagonistkou, herečkou Renée Zellwegerovou, která v něm ztělesňuje korpulentní ženu marně hledající životního partnera. Předčasně jí totiž povolili, aby shodila přebytečná kila, která kvůli roli pracně nabrala.

Foto: Vratislav Konečný

Z Oblíku směrem na Ranou, krásno nekrásný pohled

Článek

Pětatřicetiletá Zellwegerová byla podle smlouvy nucena zachovat si své kypré tvary do té doby, než bude jasné, že se již nebudou přetáčet žádné další scény v pokračování úspěšného snímku.

"Renée je teď šťastná, že se už nemusí cpát tučnými jídly," prozradil zdroj z blízkého hereččina okolí. "Začala jíst zdravěji a opět pod dohledem dvou osobních trenérů cvičí, aby se nadváhy co nejdříve zbavila," dodal stejný zdroj.

Zachová si ženské tvary

Přestože herečka své tělo poctivě trápí, nechce vypadat jako její některé vychrtlé kolegyně, neboť se jí prý oblé křivky líbí. Bude spokojená, když se vejde do oblečení, které nosila před povinným tloustnutím.   

Fanoušci si budou moci příběh zoufalé Jonesové vychutnat o několik týdnů dříve, než se původně plánovalo. Snímek měl být v USA uveden v lednu 2005, produkční společnosti Universal Pictures a Miramax Films však minulý týden přislíbily, že se film do kin dostane již v polovině letošního listopadu.  

Reklama

Související témata:

Související články

S Renée a Ewanem zpátky do šedesátých let

New York, 1962. Člověk ještě nepřistál na Měsíci, ale už se tančil twist. Přídavné jméno rozkošný se používalo mnohem víc než dnes. Dodnes ale sedí jako ušité...

Zellwegerová chce randit s princem Williamem

Herečka Renée Zellwegerová přiznala svou slabost pro královskou rodinu. Nejvíce si prý váží prince Williama, s nímž by se ráda osobně setkala. Informaci...

Výběr článků

Načítám