Hlavní obsah

Reklamní kampaň s Heidi Klumovou je v Německu populární až příliš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOLÍN NAD RÝNEM

Němečtí příznivci Heidi Klumové zbožňují 29letou topmodelku natolik, že ohrožují celou reklamní kampaň na plavky oděvní společnosti H&M. Klumová, která se na plakátech producíruje v sexy plavečkách, se totiž stává často terčem nejen sběratelů a obdivovatelů, ale také vandalů či feministek, kteří společnými silami billboardy masově likvidují.

Foto: Josef Zajíc

Nastěnka: Veronika Gidová, generálka 7. 12. 2011.

Článek

Celá věc už došla tak daleko, že reklamní společnost JC Decaux, která pro H kampaň připravila, fanouškům slibuje, že jim bude dávat zdarma plakáty jejich idolu, jenom aby už nechali Heidi na billboardech na pokoji.

Podle JC Decaux byla ukradena či zničena více než polovina plakátů a je potřeba platit lepičům drahé přesčasy, aby je pravidelně obnovovali. Další problém je, že řada fanoušků ve snaze dostat se k neporušeným plakátům sexy krásky těžce poškodí plakátovací plochy a drahé plastikové či skleněné kryty, které mají chránit papírovou Heidi před povětrnostními vlivy. Co nestihnou sběratelé ukrást, do toho se pustí zuřivé feministky, které plakáty ničí, protože je odpuzuje údajný sexistický tón reklamní kampaně.

V internetové aukční síni eBay se podle zpravodajského serveru Ananova už začaly plakáty nabízet v přepočtu za 1000 korun za kus. O Heidi, která oslaví 1. června třicítku, je prostě pořád zájem.

Reklama

Výběr článků

Načítám