Hlavní obsah

Rajchertovi pomáhá i potenciální tchýně

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Těžko říci, zda se Petr Rajchert cítí hercem, zpěvákem, nebo muzikantem. Herectví ale vystudoval a mnozí si ho ještě pamatují ze seriálu Život na zámku, muzikantské kvality dokázal zase v kapele Chinaski. Po jeho odchodu z kapely se v kuloárech šuškalo, že patrně udělal velkou chybu a sám neuspěje. Petr však dokazuje, že se drbny mýlily.

Článek

Petr Rajchert založil svoji kapelu Inter a před dvěma lety se jako nová formace úspěšně představili albem 47 minut bez dechu.

Na vavřínech neusnuli, a tak je na světě nové album, které se pyšní jednak latinským názvem Inter caelum terramque, což v překladu znamená Mezi nebem a zemí, ale také půvabným obalem. Krásný snový obrázek na obalu je dílem výtvarnice Emy Srncové, matky Petrovy přítelkyně Báry Srncové.

Život Báře přivedl do cesty Petra Rajcherta poté, co se vrátila ze Švédska. S Petrem už spolu více než dva roky spokojeně a poklidně žijí v domku se zahrádkou. Bára dokonce režírovala i jeden z Petrových videoklipů. Všechny písničky na novém albu si Petr otextoval sám, ale není autorem hudby, jako na desce předcházející. Tu má "na svědomí" kapela Inter, s níž koncem října vyráží Petr Rajchert na turné.

Reklama

Výběr článků

Načítám