Hlavní obsah

Prostitutka otevřela dům pro své vysloužilé kolegyně

Novinky, Korzo
MEXICO CITY

Bývalá prostitutka Carmen Munozová, která pracovala v této branži 20 let získala povolení pro otevření domu vysloužilých prostitutek. Ten se skrývá za nenápadnými hnědými dveřmi dvoupatrového domu v chudé severní části města a bydlí tu 30 bývalých pracovnic poskytujících sexuální služby.

Článek

Když obyvatelé centra Mexico City začnou mizet z ulic, začnou se na rozích objevovat dámy v minisukních. Muži mají velký výběr, jelikož je tam takových žen tolik, že jim rohy oblíbených ulic nestačí.

V tomto městě pracuje podle odhadů 3 000 prostitutek a protože ne každá vypadá jako Pretty Woman, rozhodla se Munozová otevřít speciální domov důchodkyň.

"Dlouho mi trvalo, než se mi podařilo tento dům otevřít. Musely jsme přesvědčit místní zastupitelstvo a policii, že je to opravdu zapotřebí. Ale když jsem viděla, jak postarší ženy polehávají po ulicích a nemají kam by šly, bylo mi jasné, že s tím musím něco udělat," říká Carmen.

Domov Casa Xochiquetzal je pojmenovaný podle aztécké bohyně krásy a lásky a financuje ho osvícený starosta města a několik soukromých osob.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám