Hlavní obsah

Proč nechceš umřít? řval muž v Austrálii. Policie však vyjížděla zbytečně

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policejní hlídka vyjížděla ve středu ráno místního času do domu v australském Perthu. Až na chodník byl slyšet zuřivý mužský hlas, který vyhrožoval smrtí, a dětský pláč. Když se však muži zákona dostali na místo, zjistili, že jediné, co se muž pokoušel zoufale zabít, je osminohé stvoření, které zabloudilo do domu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na tísňové lince informoval o možné probíhající vraždě muž, který kolem domu procházel. Až na chodník se ozýval pláč malého dítěte a zuřivé mužské výkřiky. „Proč nechceš konečně umřít?“ křičel muž rozčileně. Pak následovaly další výhrůžky smrtí. Informovala o tom australská mutace deníku Guardian s odvoláním na policejní oddělení v Perthu.

Volající muž rodinu v domě neznal, v okolí je však v minulosti několikrát viděl a přišlo mu podezřelé, že ženin hlas není slyšet. Právě ona tak mohla být terčem zuřivého útoku svého manžela. K domu okamžitě vyrazilo několik policejních hlídek.

Ty však zjistily, že žádný člověk nedošel k úhoně. Muž jim sdělil, že trpí fóbií z pavouků, jeden se dostal až do pokoje a on se ho pokoušel zbavit za každou cenu. Následně se policistům omluvil za nepříjemnosti, které tím způsobil.

„Nikdo nebyl zraněn (tedy kromě pavouka), další policejní vyšetřování nebylo nutné,“ uvedlo policejní oddělení. Pavoukovi v době příjezdu už nebylo pomoci.

Reklama

Výběr článků

Načítám