Hlavní obsah

Při neuvěřitelné nehodě žena vylétla do vzduchu jako hadrová panna

– Brisbane
Novinky, vrb

Nad nehodou, která se přihodila dvojici zlodějů na australské benzínové pumpě, zůstává rozum stát. Žena tu při kradení benzínu totiž nechtěně předvedla kousek hodný umu cirkusových akrobatů.

BEZ KOMENTÁŘE: Při nehodě žena vyletěla do vzduchu

 
Článek

To, co natočila průmyslová kamera na benzínové pumpě na předměstí Brisbane v  Queenslandu v Austrálii, vypadá jako povedený filmový trik nebo scéna z grotesky.

Spoře oděná žena tankovala palivo do červeného vozu, všechno vypadalo jako běžná situace u pumpy. Ve chvíli, kdy se přiblížila obsluha, však řidič zničehonic šlápl na plyn. Čerpací hadice zůstala zaseknutá v autě, napnula se a šokovanou ženu vzala s sebou. Vzápětí se přetrhla, žena se zvedla a naskočila do vozu, který zmizel z hledáčku kamery.  Vyděšené obsluze nezbylo než zavolat policii.

Podle ní se v případě dvojice jedná o pár mladých zlodějů, kteří cestovali kradeným vozem a chtěli natankovat a ujet bez placení. Podařilo se, až na "drobný" incident, který se teď stal hitem internetu. Australská policie po dvojici pátrá. Otázkou zůstává, v jakém zdravotním stavu se nachází mladá žena, o jejíž krk se hadice doslova přetrhla.

Reklama

Výběr článků

Načítám