Hlavní obsah

Převážíme pacienta s covidem, tvrdil řidič sanitky. Vezl metrák kokainu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měla to být rutinní silniční kontrola, když policie v kolumbijském departmentu Antioquia, jehož metropolí je město Medellín, zastavila na začátku února řidiče ve voze sanitky. Ten tvrdil, že veze pacienta s covidem, nebyl ale schopen sdělit podrobnosti, a tak si policie informaci prověřila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kolumbijská policie objevila v sanitce ukrytý kokainVideo: Reuters

 
Článek

Policisté zastavili na kontrolním stanovišti na dálnici sanitku bez zapnutých výstražných světel, která měla údajně převážet muže do nemocnice. Řidič ovšem nebyl schopný říct ani to, do které nemocnice má namířeno.

V nákladu z Jižní Ameriky našli italští celníci kokain za miliardu

Zahraniční

„Při běžné kontrole si policisté všimli, že nejsou splněny podmínky pro možný převoz pacienta s covidem, takže se rozhodli provést kontrolu. V nosítkách objevili velké množství kokainu,” uvedl generál Juan Libreros.

Během kontroly policie zajistila celkem 118 kilogramů drogy, která byla ukryta kromě nosítek i na dalších místech. Policisté na místě zadrželi pět osob, které nyní čelí obvinění z držení drog, uvedla agentura Reuters.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám